Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

12 feb ‘20

De kleine dorpen en buurtschappen van Haarlemmermeer krijgen glasvezel!

Tijdens de vraagbundeling in de kleine dorpen en buurtschappen schreef 46% van de bewoners zich in voor glasvezel. Een prachtig resultaat, want er was minstens 40% aan inschrijvingen nodig om de komst van een glasvezelnetwerk mogelijk te maken. Met elkaar hebben we er dus voor gezorgd dat de kernen van Haarlemmermeer binnenkort kunnen genieten van gigasnel internet.

Hulp ambassadeurs
Begin september werden de lokale ambassadeurs in het zonnetje gezet om te proosten op dit mooie succes. Wij willen hen via deze weg nogmaals bedanken voor hun inzet, want zonder hun hulp was het niet gelukt!

Informatie tijdens aanleg
Heeft u zich aangemeld voor glasvezel? Dat houden wij u tijdens de aanleg op de hoogte via een digitale bouwbrief, die u via de e-mail van ons ontvangt. Vanaf februari 2020 versturen wij om de 6 tot 8 weken een nieuwe digitale bouwbrief. Hierin leest u alles over de voortgang en de laatste stand van zaken. Ook vinden er voor aanvang van de graafwerkzaamheden bewonersavonden plaats, waar u terechtkunt voor meer informatie en vragen. Deze bewonersavonden organiseren wij per deelgebied. Zodra deze bekend zijn, ontvangt u hier uiteraard een uitnodiging voor per e-mail.