Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

26 aug ‘22

Update werkzaamheden augustus 2022

De werkzaamheden zijn zo goed als afgerond, dit houdt in dat u gebruik kunt maken van uw glasvezelaansluiting! Om u goed op de hoogte te houden van onze vorderingen, geven wij u in dit nieuwsbericht een update over de stand van zaken per gebied.

Lisserbroek(LIS-01)

Het glasvezelnetwerk in het gebied Lisserbroek(LIS-01) is gereed. Er is echter nog een uitzondering: het Gansoord. We kunnen daar het voedingstrace niet afmaken. Wij zijn hierover in gesprek met grondeigenaren en de gemeente. Helaas zijn wij nog niet tot een oplossing gekomen. Op het moment dat wij meer weten zullen we u op de hoogte stellen.

Vijfhuizen(VHZ-01)

Het glasvezelnetwerk in het gebied Vijfhuizen (VHZ-01) is gereed. Dit echter met uitzondering van het gedeelte van de IJweg ten noorden van de rijksweg A9. Bij de kruising van de rijksweg was er een conflict met een watertransportleiding van Waternet. Dat is inmiddels opgelost. Ook is er met de Provincie en de gemeente overeenstemming over de uitvoering. In september en oktober zal het netwerk langs de IJweg worden aangelegd.

In alle overige gebieden is het glasvezelnetwerk gereed.

Heeft u al een abonnement bij een serviceprovider?

Om gebruik te maken van uw glasvezelverbinding moet u een contract afsluiten bij één van onze serviceproviders. Benieuwd welke providers wij leveren op ons glasvezelnetwerk, bekijk hier het overzicht. Heeft u nog geen keuze kunnen maken, dan willen wij u vragen om dit op korte termijn te doen. Wenst u geen gebruik te maken van de verbinding? Dan zullen wij hiervoor een extra bedrag bij u in rekening brengen.

Over 8 weken plaatsen we weer een nieuwsbericht met informatie.